Tack för årets World Beard Day event

FBImage
Kom och fira World Beard Day
September 4, 2015
WorldBeardDayPRESSBILD
Vad händer nu?
September 8, 2015

Tack för årets World Beard Day event

Karin, Jonas, Andreas & Damien

Tack och åter tack.

Jag sitter och skriver detta i ett lyckorus blandat med otroligt trötthet, lättnad och tacksamhet. Men också lite sorgsen över att World Beard Day är över, och framförallt eventet med spelning är över.

Veckan som varit var full av stress, intervjuer och planering, lördagen var fyllld med ännu mer stress och planering, sistaminutenlösningar och trix hit och dit.

Tack vare volontärer från Bearded Villains Sverige, familjer och vänner lyckades vi i sista sekund slå upp portarna till Bar Brooklyn ca 17.05, utanför ringlade sig kön lång av både skägg och nyfikna.

Det minglades, det pratades skägg och det togs bilder. Det trimmades skägg för välgörenhet och testades olja. Det var kramar, handskakningar och hälsningar på fantastiska människor. Jag vill tacka er alla, jag är så fantastiskt nöjd och glad över att vi fick ihop den här kvällen.

Kroppen gör ont, jag har inte ätit och öronen piper, men jäklar så glad jag är. Tack Karin från Beardshop, Distinguished Gentlemens Ride, tack Prostatacancerförbundet, tack alla barberare, tack alla volontärer, tack familj, vänner och min fästmö Claudia för en oförglömlig kväll. Jag har aldrig känt en sån fantastisk glädje som jag gör nu, och tack till alla ni som tog er tid att komma, det är tack vare er som får mig att redan vilja planera för nästa års World Beard Day.

Och ett stort tack till The Beards som gästade kvällen och fixade en skäggtävling där de utsåg kvällens bästa skägg. Att de sedan körde en helt otrolig show på Debaser bara ökar på mitt glädjerus. Allt som allt så var vi strax över 400 skäggiga, skäggälskare och nyfikna som gästade eventet, det kunde inte ha blivit bättre.

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om hur otroligt tacksam jag är, och hur mycket jag tycker om er alla. Att ni kom till vårt event och gjorde det fantastiskt. Jag har haft som fruktansvärt roligt och träffat så många otroliga människor. Tack tack tack!

Ladda gärna upp dina egna bilder till vårt bildgalleri genom kontaktformuläret, glöm inte att skriva vem som är på bilden.

/Andreas